Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelfilé med sommarpasta.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Riktigt smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Putsa köttet och skär det i 2 cm tjocka skivor. Platta ut något. Bryn köttet på båda sidor och lägg över på ett ugnssäkert fat. Salta och peppra. Smält smöret i en kastrull. Rör i senap, rivet bröd, persilja och mandel. Klicka mandelsmöret över köttet. Gratinera i ugnen 12-15 minuter. Koka pastan enligt anvisning. Dela gurkan på längden och skrapa bort kärnorna. Skär gurkan i skivor. Dela tomaterna och peta ut kärnorna. skär tomaterna i bitar. fräs först gurkan i smör på svag värme. Rör i tomaterna, vitlök och kryddgrönt. Häll av vattnet på pastan och blanda ner grönsakerna. Mal över svartpeppar. servera till köttet.
  2. Bon apetit!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.