Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God sommarpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Enkelt och mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken och fräs den i smör några minuter. Hacka baconet och låt den fräsa några minuter med löken. Blanda i créme fraiche, gorgonzola, vatten och salvia. Koka upp under omrörning och låt därefter koka till den får en simmig konsistens. Smaka av med salt och peppar. Servera detta med svart pasta som kokats enl anvisning på förpackningen, ett gott bröd och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.