Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz kycklingfilé i gott sällskap.

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det kom ljuvliga dofter från rätten redan vid tillagningen och inte blev det sämre när vi smakade densamma. Så prova, jag lovar, ni blir inte besvikna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär varje filé i fyra bitar. Bryn dem runtom och krydda ordentligt med salt, svartpeppar, curry och paprikapulver. Lägg dem i en eldfast form. Skär skinkan i bitar och bryn dem lätt och fördela dem över kycklingen. Skär purjon och vitlöken i tunna skivor och bryn ett par minuter. Lägg löken över köttet.
  2. Bryn svampen lätt och lägg den tillsammans med mozzarellaosten skuren i skivor.
  3. Blanda samman grädde, créme fraiche, chilisås, ketjap manis, chutneyn och soyan. Häll blandningen över allt i formen och strö sist rikligt med riven ost över.
  4. Gratinera i 225° i ca 20 min.
  5. Servera risnudlar eller ris till och en god sallad. Gott med mina marinerade paprikor till som finns på eget recept.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.