- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Det kom ljuvliga dofter från rätten redan vid tillagningen och inte blev det sämre när vi smakade densamma. Så prova, jag lovar, ni blir inte besvikna.
Instruktioner
- Skär varje filé i fyra bitar. Bryn dem runtom och krydda ordentligt med salt, svartpeppar, curry och paprikapulver. Lägg dem i en eldfast form. Skär skinkan i bitar och bryn dem lätt och fördela dem över kycklingen. Skär purjon och vitlöken i tunna skivor och bryn ett par minuter. Lägg löken över köttet.
- Bryn svampen lätt och lägg den tillsammans med mozzarellaosten skuren i skivor.
- Blanda samman grädde, créme fraiche, chilisås, ketjap manis, chutneyn och soyan. Häll blandningen över allt i formen och strö sist rikligt med riven ost över.
- Gratinera i 225° i ca 20 min.
- Servera risnudlar eller ris till och en god sallad.
Gott med mina marinerade paprikor till som finns på eget recept.
Publicerat den
20 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar