Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananasrutor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Goda och saftiga rutor. Man kan äta hur många som helst. Är glutenfria, men går att äta för alla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker vitt och pösigt. Sen lägger man i äggen ett i taget. Blanda ihop mjöl och bakpulver och rör ner det i smör- och sockerblandningen.
  2. Bred ut smeten på en passlig plåt och grädda i 200 grader i ca 20 minuter.
  3. Bred sedan på ananaskross jämt fördelat. Rör ihop glasyr 1 och bred den på ananasen.
  4. Sist brer man på glacyr 2 och grädda allt i ca 10 minuter tills det fått lite färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gottgris 27 februari 2011

    Saftigt o jättegott till kaffet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.