Frisk och god i smaken är denna kaka.
Oslagbar kombinationen av ananas och kokos.
Instruktioner
- Häll upp ananasen i en sil och låt den rinna av. Spara juicen. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjölet med bakpulvret och sikta ner det i äggsmeten. Rör i ananasjuicen. Häll smeten i långpanna med bakpapper: ca 24x40 cm. Grädda i nedre delen av ugnen ca 15 minuter i 200 grader.
- Glasyr:
Blanda alla ingredienserna väl i en kastrull. Låt glasyren sjuda upp under omrörning men inte koka.
Bred ananasen i ett jämt lager på kakan. Bred kokosglasyren ovanpå Grädda ytterligare ca 15 minuter i nedre delen av ugnen.
- Låt kakan svalna innan den skärs i rutor
Publicerat den
27 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vad ska det vara för grader på ugnen?