Med smak av ananas, kokos och choklad. Mmmm...
Instruktioner
- Markera 3 runda bottnar, ca 24 cm i diameter, på bakplåtspapper.
- Riv mandelmassan grovt.
- Blanda den med äggvitorna till bredbar konsistens.
- Bred ut smeten på bakplåtspappren.
- Grädda bottnarna mitt i ugnen i 200°C, ca 8 minuter eller tills de ser torra ut.
- Låt bottnarna svalna innan du lossar dem.
- Lägg samman dem med marsánkräm, vispad grädde och finskurna ananasskivor.
- Kavla ut marsipanen mellan plastfoliebitar. Ta med mått ut runda plattor, ca 8 cm i diameter. Rulla samman dem. Doppa en av ändarna i smält choklad.
- Vispa grädden till fast skum. Blanda i kokos. Bred det mesta av grädden ovanpå och runtom kanten på tårtan.
- Spritsa en gräddkrans mitt på tårtan. Garnera med ananasbitar, marsipanrullar och halverade coctailbär. Ringla till sist över lite smält choklad.
Publicerat den
19 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar