Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Andalusisk kycklingsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Himmelsk soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i mindre bitar och 1 lök i klyftor.
  2. Koka kycklingen i buljongen tillsammans med lagerbladet, persiljan och löken i ca 5 minuter.
  3. Skala och riv grönsakerna och lägg i en kastrull med den andra hackade löken och resten av ingredienserna. Koka i ca 5 minuter och kör soppan slät i en mixer. Häll tillbaka soppan i en kastrull och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera soppan med kycklingen, en klick créme fraiche och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.