Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anderssons skinklåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

4½ poäng/portion

Ingredienser

Instruktioner

Skala lök och potatis, och strimla dessa ganska grovt. Varva potatis, lök och skinka i en ugnsfast form. Krydda. Avsluta med att strö över osten, grädden och mjölken. Sätt in i ugnen och grädda i 225 grader, ca 45 minuter tills rätten fått fin färg och potatisen känns klar. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 23 september 2009

    Hallå kompis nu har jag testat anderssons skinklåda var god men jag tycker inte om timjan den tog jag bort hade bara salt och peppar men den blev god iaf 4 kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.