Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas Kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

vad kan jag säga, Anna har alltid bra och goda recept =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i ganska tjocka skivor, men skär dem inte helt igenom.
  2. Häll av juicen på ananasen. Lägg ananasskivorna mellan kasslerskivorna. Stek kasslern i 175 grader i 20-30 minuter, eller tills alltsammans är genom varmt och kasslern börjar få färg. Ös gärna då och då med skyn.
  3. Servera kasslern varm eller kall.
  4. Potatismos med kryddgrönt passar fint till varm kassler

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.