Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annikas Julbröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett underbart julbröd och numera ett måste på vårt julbord. Väl värt att prova. Hittade ett recept hos Arla som jag ändrade lite på, men som jag gärna vill dela med mig av eftersom det är så gott.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200ºC. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i porter, gräddfil, filmjölk, sirap och lingon. Klicka ner degen i en 1 ½ liters avlång bakform. Grädda i nedre delen av ugnen ca 50 minuter. Stjälp upp brödet och låt det svalna.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sarco 14 januari 2010

    Ett gott julbröd

  • Marre_W 16 december 2014

    Jag bakade precis det här brödet, blev lite förvånad när det blev så stort och sprucket! Ska det vara så?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.