Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annorlunda chokladrutor

 
Skriv ut

Mycket goda och det blir många rutor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, äggvitor och socker pösigt. Smöret och vattnet iröres. Vetemjöl, bakpulver och kakao blandas och röres ner.
  2. Gräddas i långpanna i 200 grader. Kakan är färdig då den lossar från kanterna och fått vacker färg. Låt kakan svalna och gör under tiden iordning glasyren.
  3. Smält smöret. Rör genast i florsockret, vaniljsockret och kakao. Sist äggulorna och rör kraftigt, annars skär det sig. Breds över den kalla kakan. Strö strössel över och skär i bitar. Förvaras kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.