Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annorlunda salladsfat

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett lite annorlunda salladsfat som passar till olika rätter. Jag har gjort det till både fläskfilé och kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla salladshuvudet och riv plocksalladen. Skiva gurkan eller skär den i tunna stavar. Dela och kärna ur päronen och vindruvorna. Skär päronen i klyftor. Dela valnötterna om du vill.
  2. Lägg upp allt på ett stort fat. Det ska inte vara en djup skål. Strö riven ost över. Jag tycker det är gott med lite starkare ostsmak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.