Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinbakad vaniljrabarber

 
Skriv ut

Apelsin och rabarber passar fint ihop med vaniljsmaken

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 150 grader.
  2. Tvätta apelsinerna, riv skalet av den ena och pressa ur saften, vänta med den andra apelsinen. Klyv vaniljstängerna på längden och skrapa ur fröna.
  3. Skär rabarbern i 5 cm långa bitar, placera i en liten ugnsfast form.
  4. Blanda vaniljfrön, socker, apelsinskal och saft. Slå på vätskan och baka i ugnen i 20-30 minuter.
  5. Servera ljummen Créme Fraiche blandad med skalet från den andra tvättade apelsinen och färsk mynta eller citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.