En riktigt smakbomb för dem som gillar koriander, ingefära och lime.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Putsa eventuellt filén. Skala och hacka lök, vitlök och chilifrukt. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och mixa med en stavmixer. Marinera köttet i minst 1 timme, men gärna över natten.
- Lägg köttet och marinaden i en ugnsfast form och sätt in i ugnen tills den har en innertemperatur på ca 65 grader. Använd en stektermometer, det tar 15-20 minuter.
- Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten och vänd dem i lite olja så att de inte klibbar ihop.
Strimla paprikorna och rödlöken.
- Blanda nudlarna med resten av ingredienserna till salladen.
Garnera med koriander och limeklyftor.
Skär köttet i skivor och servera med salladen.
Publicerat den
7 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar