Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokadomousse

 
Skriv ut

Servera moussen i snapsglas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela avokadorna, ta bort skalet och kärnor. Mixa fruktköttet med crème fraiche, cironsaft, salt och peppar till en slär kräm. Smaka av chili.
  2. Spritsa moussen i 8 små portionsskålar eller små glas. Pressa över citron, täck med plast och ställ i kylen 1--2 timmar före servering.
  3. Garnering: Toppa moussen med en klick rom och dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.