Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokadomousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ordet mousse för tankarna till något mjukt och lent och här kommer avokadons ljuvligt milda smak verkligen till sin rätt. Moussen avnjuts kall, vackert upplagd med svart kaviar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Dela avokadorna. Ta bort kärnan och gröp försiktigt ur fruktköttet med en tesked. Spara skalen.
  2. Kör avokado och lök i en matberedare några sekunder så att det blir lagom mosigt. Rör ner crème fraiche och senap. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
  3. Fyll skalen med avokadokrämen. Droppa över lite citron så att moussen inte mörknar. Garnera varje halva med svart kaviar, en skiva citron och en dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.