Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokadosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god till fisk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop limesaft och limeskal med olja och socker tills sockret har löst sig. Skålla och flå tomaterna. Halvera och kärna ur dem och skär tomatköttet i små tärningar. Kärna ur avokadon och hacka avokadoköttet och löken i små tärningar. Finhacka chilin, blanda ihop med grönsakerna.
  2. Vänd ner hälften av limeoljan i grönsaksblandningen, smaka av med peppar. Låt stå kallt minst 1 timma. Toppa med hackad koriander eller dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.