Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokadosalsa med charkuterier

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smakrik avokadosalsa kryddad med koriander och ingefära

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna avokadoköttet, lägg i en skål, pressa över citron och ställ åt sidan. Skålla, skala och kärna ur tomaterna. Skär tomatköttet i tärningar. Rosta paprikan i ugn och drag loss köttet. Tärna paprikaköttet.
  2. Bind ihop salsan med citronsaft och olivolja. Smaka av med färsk ingefära, rivet citronskal, Sweet chillisås och koriander samt salt och nymalen svartpeppar. Vänd försiktigt ner avokadotärningarna och så salsan stå och mogna en stund före servering.
  3. Servera med tunna skivor av charkuterierna, dekorera med korianderkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.