Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och äppelfavoriter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pajerna görs i mindre portionsformar. Går utmärkt att göra i förväg och frysa in. Bara att värma och dekorera före serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Mixa ingredienserna till pajdegen så att det bildas en degboll. Använd gärna matberedare.
  3. Fördela och tryck ut degen i fyra portionspajformar. Låt stå kallt i 30 minuter.
  4. Bryn 4 av baconskrvorna och lägg dem på hushållspapper. Klipp resterande bacon i bitar och fräs det.
  5. Riv äpplet och blanda det med baconfräs, persilja. ägg, grädde och ost.
  6. Fördela fyllningen i de fyra formarna. Grädda pajerna ca 20 minuter. Garnera med de hela baconskivorna.
  7. Servera med grönsallad och ett glas kallt gott öl till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.