Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon och champinjonpasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett test med smaker som jag visste skulle funka ihop. Inte så nyttigt, men ack så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken fint och strimla baconet. Jag valde hela champinjoner men delade dem i fyra, bitarna blev då tjockare än skivor.
  2. Fräs baconet i en stekpanna eller botten på en kastrull, tillsätt champinjonerna, löken och pressad vitlök och fräs någon minut tills svampen fått lite färg och löken blivit genomskinlig.
  3. Häll på grädden och koka upp under omrörning. Låt det koka ca 10-15 minuter tills grädden har tjocknat till. Om du vill ha den ännu tjockare så rör ned lite maizena. Salta och peppra och smaka av.
  4. Servera med nykokt pasta och parmesanost.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gul13 13 maj 2009

    Jag brukar göra likadant och det blir så gott. Inget för bantare :-D

  • sannavafan 8 februari 2010

    Brukar göra nästan precis likadant när jag blir sugen på pasta. Brukar även tillsätta lite ost, inte så nyttigt, men sååå gott! Tycker att man kan unna sig det ibland :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.