Ett test med smaker som jag visste skulle funka ihop. Inte så nyttigt, men ack så gott!
Instruktioner
- Hacka löken fint och strimla baconet.
Jag valde hela champinjoner men delade dem i fyra, bitarna blev då tjockare än skivor.
- Fräs baconet i en stekpanna eller botten på en kastrull, tillsätt champinjonerna, löken och pressad vitlök och fräs någon minut tills svampen fått lite färg och löken blivit genomskinlig.
- Häll på grädden och koka upp under omrörning. Låt det koka ca 10-15 minuter tills grädden har tjocknat till.
Om du vill ha den ännu tjockare så rör ned lite maizena. Salta och peppra och smaka av.
- Servera med nykokt pasta och parmesanost.
Publicerat den
12 maj 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag brukar göra likadant och det blir så gott. Inget för bantare :-D
Brukar göra nästan precis likadant när jag blir sugen på pasta. Brukar även tillsätta lite ost, inte så nyttigt, men sååå gott! Tycker att man kan unna sig det ibland :)