Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och pepparrotssill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sill till julbordet? Bacon och sill, en lyckad kombination med sting av pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta upp sillen ur lagen och låt den rinna av i en sil.
  2. Skär baconet i små bitar och knaperstek i en torr panna. Låt rinna av och kallna på hushållspapper.
  3. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, pepparrot, honung och peppar. Vänd i sillen och baconet, spara lite till garnering.
  4. Låt sillen dra i kylskåp 1 dygn. Strö över det sparade baconet före servering. Sillen är hållbar ca 1 vecka i kyl.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sanjer 11 februari 2011

    Tack för detta underbara recept!!! En ny favorit som kommer finnas på julbordet varje år hädanefter!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.