Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad kycklingfilé med äppelpastasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En somrig och lättlagad rätt med en smakrik pastasallad och saftig kyckling- perfekt en ljummen kväll under bar himmel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skölj den i kallt vatten, häll lite olivolja över och blanda så att den inte klibbar.
  2. Skär salladslöken i grova ringar. Dela äpplena i klyftor, ta bort kärnhuset och skär dem i tunna skivor. Skär rödlöken i ringar. Förväll eventuellt sockerärterna eller skölj dem bara, och skär dem i bitar. Blanda alla ingredienserna.
  3. Rör ihop majonnäs, kesella och créme fraiche. Späd med vitt matlagningsvin till passande konsistens. Smaka av med salt, peppar och kajennpeppar och hackad dill. Häll dressingen över salladen och blanda väl. Låt gäna salladen dra i över 1 timme.
  4. Stek bröstfilén enligt anvisning på förpackningen och servera tillsammans med salladen. Garnera med en dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.