Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad sötpotatis med fetakräm och spenatfräs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut

311 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och nagga sötpotatisen med en gaffel. Baka den mjuk mitt i ugnen, ca 50 minuter. Fetakräm: Blanda alla ingredienser. Spenatfräs: Skala och skiva löken. Fräs den genomskinlig i smöret. Vänd ner spenaten. Smaka av med salt, peppar och kanel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.