Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chevréfylld sötpotatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fick en sötpotatis kvar efter helgen och försökte mig på ett tillbehör.. Blev riktigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek baconet knaprigt, låt rinna av på ett hushållspapper. Hack lök, paprika och tärna chevréosten. Rör ihop med färskost och det avsvalnade baconet. halvera sötpotatisen på längden, Gröpa ur halvorna så att det blir plats för fyllningen. Fyll potatishalvorna med fyllningen. Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter tills potatisen är mjuk och fått lite färg. Den kan eventuellt behöva täckas mot slutet.
  2. Servera till kyckling, en köttbit och en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mib4286 5 april 2009

    Röran som man fyller sötpotatisen med är fantastiskt smakrik, och faktiskt också väldigt god att använda kall som tillbehör till allt möjligt. Underbart!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.