Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baked oat - Bakad havregryn

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Frukost, dessert eller nattamat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda grynblandning, bakpulver, kanel, vaniljpulver och salt. Vispa ihop ägg, flytande honung och mandeldryck och blanda med de torra ingredienserna.
  3. Häll i en smord ugnsform, ca 24 cm i diameter. Rör ihop frön, rapsolja och honung. Fördela i formen.
  4. Baka i mitten av ugnen i 30-40 minuter, tills den är gyllene. Låt svalna 10 minuter.
  5. Servera med bär och turkisk yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.