Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakelser av strödeg och bärgrädde

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Jag har kommit på receptet själv och det blev jättegott. På bilden är de med en kräm av ananas och grädde

Ingredienser

Instruktioner

  1. Deg: Blanda smör och mjöl tillsätt sedan äggulor och socker. Lägg en handduk över degen och ställ på ett kallt ställe i ca 10 minuter. Degen rulla ut i ca 4-5 mm tjocka bitar. Lägg ut de i små plåtformar . Sätt sedan de i ugnen på 200 grader tills de blir guldfärgade.
  2. Topping: Blanda grädde med bär och toppa på kalla bakelser.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.