Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och jordgubbsmjukglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mjölkfri. Denna dessert är osannolikt god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela bananerna i 1-2 cm tjocka bitar och lägg dem i en plastlåda med lock i frysen i cirka tre timmar. Ta sedan ut bananerna och jordgubbarna och mixa i matberedare eller med mixerstav till en jämn konsistens. Servera i fyra portionsformar.
  2. Om du vill göra glassen i förväg kan man ställa in formaren i frysen igen och ta fram en stund innan servering.
  3. Denna dessert är osannolikt god och får en väldig speciell konsistens, ungefär som mjukglass. Det är svårt att tro att det bara är frukt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.