Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och köttfärslåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Banan var supergott tillsammans med köttfärsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt och svartpeppar. Lös upp buljongtärningen i vattnet och blanda ner det och riven pepparrot i färsen, som ska vara lös.
  2. Lägg hälften av färsen i en ugnssäker form. Skala och skiva bananerna, lägg dem på färsen. Bred resten av färsen över. Skiva tomaterna och lägg dem överst. Stek i ugn, 200°, ca 30 min.
  3. Servera till råkostsallad och pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sandra87 27 april 2010

    Ingen höjdare tyvärr.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.