Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananmuffins med lönnsirap

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

De här muffinsen låter helt enkelt bara mums!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl, kanel, bikarbonat, bakpulver och socker i en skål. Blanda filmjölk, ägg, lönnsirap, olja och skivad banan i en annan skål. Tillsätt bananblandningen till de torra ingredienserna och blanda varsamt. Klicka ut blandningen i muffinsformar (1.25 dl) och grädda i 200°C 25-30 min eller tills kakorna är genomgräddade (använd provsticka). Servera med lönnsirap.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • guardianlinda 3 maj 2008

    Hej! Jag undrar ifall du tror det går bra med vanlig sirap, vad jag har förstått är lönnsirap lite sötare och mer flytande, men det kanske kan fungera med vanlig ändå?/Linda

  • guardianlinda 6 maj 2008

    Hej igen! Nu har har jag fått tag på lönnsirap, mina föräldrar var i Stockholm i helgen, så nu kan det bakas.../Kram

  • Maahl 16 december 2008

    Dom här är goda, häll på mycket lönnsirap vid serveringen :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.