Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ljuvlig paj servera den gärna med vaniljglass

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl,socker och smör till en deg. Låt vila 30 minuter i kyl. Tryck ut den i en pajform och nagga.
  2. Dela bananerna på längden och stek dem i rikligt med smör. Strö över socker och kanel. Blanda smör och florsocker, gärna i matberedare. Rör i ett ägg i taget. Tillsätt mandel, maizena och kanel. Häll smeten i formen och lägg i bananerna. Grädda 20 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.