Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff- och pastalåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En allt-i-ett gratäng med äggstanning, lövbiff och smakrika korvar i en trevlig blandning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader och koka pastan. Häll lite olja över de när du hällt av vattnet så att det inte klibbar. Blanda.
  2. Strimla köttet och slanta korvarna. Salta och peppra köttet. Strö över paprikapulver och stek köttet och korven i smör. Ta av från plattan. Skala och finhacka löken. Ansa och halvera svampen. Fräs lök och camp blankt och smidigt i smöret. Tillsätt lövbiff, korv, tomater och tomatpuré. Tillsätt pasta, örter och blanda om. Fördela blandningen i en smord eldfast form.
  3. Vispa samman ägg, mjölk/grädde, salt och peppar. Häll äggstanningen över kött- och svampröran. Gratinera i ugnens mitt i ca 30 minuter. Täck med folie om det behövs.
  4. Garnera med timjan och servera eventuellt med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.