En allt-i-ett gratäng med äggstanning, lövbiff och smakrika korvar i en trevlig blandning.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader och koka pastan. Häll lite olja över de när du hällt av vattnet så att det inte klibbar. Blanda.
- Strimla köttet och slanta korvarna. Salta och peppra köttet. Strö över paprikapulver och stek köttet och korven i smör. Ta av från plattan. Skala och finhacka löken. Ansa och halvera svampen. Fräs lök och camp blankt och smidigt i smöret. Tillsätt lövbiff, korv, tomater och tomatpuré. Tillsätt pasta, örter och blanda om. Fördela blandningen i en smord eldfast form.
- Vispa samman ägg, mjölk/grädde, salt och peppar. Häll äggstanningen över kött- och svampröran. Gratinera i ugnens mitt i ca 30 minuter. Täck med folie om det behövs.
- Garnera med timjan och servera eventuellt med en sallad.
Publicerat den
31 maj 2017
Liknande recept
Skriv kommentar