Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Big Mac-dressing

(6 kommentarer)  
 • Serverar: 4 portioner
 • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Om någon är intresserad av att göra egen hamburgerdressing, så är detta bra nog så nära man kan komma den berömda Big Mac dressingen.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka picklesen fint. Blanda allt i en skål och rör om noggrant. Täck över och låt stå kallt i några timmar (eller över natten). Rör gärna om några gånger under tiden.

Liknande recept

Kommentarer (6)

 • Mickeman 12 maj 2009

  Den här ska jag testa! Hmmm, vinägrett? Vanlig då eller?

 • thoorbear 13 maj 2009

  Vanlig vinägrett på olja och vinäger, ja. Bara 2 msk i denna sats, men det krävs för att få rätt smak på dressingen. Lycka till!

 • lawrence 2 oktober 2009

  mm det måste jag med..älskar big mac dressing=)

 • Irene_DA 9 oktober 2009

  Läste att du inte fått så många "sparningar" så eftersom jag tänkte att jag skulle ha det här receptet så gick jag in på din sida efter att ha sett ditt inlägg hos "jimboz". Jag har ännu inte prövat det så ... när jag gjort det skall jag ge dig betyg ett också. När jag lägger in ett recept söker jag först på sidan för att se om det finns något sen tidigare. Det kanske är därför jag inte har så många ....

 • Irene_DA 9 oktober 2009

  Din undran om varför du inte fått receptet sparat så många gånger är nog för att Mc Donalds är mer tilltalande för en del. Big Mac har inte samma klang ... eller vad tror du?

 • thoorbear 10 oktober 2009

  Kan mycket väl vara så, även om jag tycker att såväl "Big Mac" som "McDonalds" är begrepp som de flesta nog känner till. Tror mer på Jimboz teori om att jag inte har någon bild på dressingen (även om man kan tycka att en bild på jst en dressing inte säger så där hemskt mycket) vilket begränsar folks benägenhet att gå in på detta recept. Spelar inte så stor roll, heller. Jag lägger inte in mina recept för att vinna någon tävling i "mest sparade recept" eller dylikt. De flesta lägger jag in här för att jag skall kunna komma ihåg dem själv. Om det sedan glädjer någon annan, så är det ju naturligtvis trevligt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.