Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärs- och marängglass

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

En sommarfavorit som kan varieras med olika bär.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden hårt. Vispa i florsocker, äggulor och blåbär. Klä en avlång eller rund form med plastfolie. Varva bärgrädden med maränger i formen. Täck med plastfolie och låt glassen stå i frysen mist 5 timmar. Doppa formen i vatten och stjälp upp glassen på ett fat, garnera med blåbär

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.