Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

BLOND FISKGRYTA.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Brytningen mellan den heta curryn och det isiga friska citronköttet är tilltalande. Dillen och kaprisen understryker friskheten. Färgskalan gör den till en Blond gryta !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs curryn i matfettet i en gryta. Skala och skär potatisen i tunna skivor. Skär den tinade fisken i ca 12 bitar. Strimla purjolöken. Skär citronen i hinnfria tärningar.
  2. Varva ner potatisen och fisken med kryddorna, purjon och kaprisen i grytan.
  3. Slå över vätskan och låt allt sjuda i 25 min på svag värme.
  4. Strö över dillen och citronen.
  5. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.