Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med senapssmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och god fiskgryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina djupfryst fisk och skär den i ca 3 cm tjocka bitar. Dela färska filéer om de är stora.
  2. Skala och skiva potatisen tunt. Lägg potatis, grönsaker och fisk i en låg, vid kastrull. Häll över vattnet. Strö över salt och peppar. Låt koka på svag värme under lock 15-20 minuter.
  3. Vispa grädden och blanda den med senap. Häll senapsgrädden över fisken. Strö över persilja.
  4. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.