Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böckling med skarpsås

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Klassisk skarpsås serveras till böcklingfiléerna. Garnera med färsk gurka, rädisor och dill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa böcklingen från skinn och ben. Lägg filéerna på ett fat. Kärna ur och skär gurkan i små tärningar. Ansa och hacka rädisorna. Lägg gurka och rädisor i rader på böcklingen. Garnera med dillkvistar.
  2. Skala äggen och ta ur äggulorna. Mixa kokta och råa äggulor, senap och vinäger. Vispa grädden till ett lätt skum. Vänd ner grädde och gräddfil i äggröran. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen till böcklingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.