Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bön- och färsröra

 
Bön- och färsröra Bön- och färsröra
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ännu en rätt som lagades flitigt i min fattiga ungdom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen. Hacka löken och lägg i den med färsen och bryn den också.
  2. När färsen är genomstekt häll i krossade tomater, vita bönor och kryddorna. Låt puttra några minuter.
  3. Servera med kokt ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.