Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bön- och mangosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch röra som sätter exotisk smak på bordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Skala och finhacka löken. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Blanda alla ingredienser i en skål.
  2. Rör ihop olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
  3. Ringla dressingen över, rör runt och förvara svalt. Garnera med kryddgrönt innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.