Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bogfläsk i saffranssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är mums för både öga och mage. Lätt skall det vara.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela köttskivorna i mindre bitar. Ansa och strimla grönsakerna tunt. Stek köttet vackert brunt i matfettet.
  2. Tillsätt grönsakerna och låt dem fräsa med köttet en stund. Häll på buljong och grädde. Tillsätt saffran och låt puttra på svag värme 8-10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera ris och grönsallad till .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.