Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies med chokladsås

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Brownies med chokladsås på kan få vilken chokladälskare som helst att gå igång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda i socker, salt, choklad och vaniljextrakt i det smälta smöret.
  2. Vispa äggen lätt och blanda med chokladsmeten, vänd sedan försiktigt ned mjöl och bakpulver till en slät smet
  3. Klä en fyrkantig ugnsform (ca 30*25 cm) med bakplåtspapper och smörj det med lite smör eller olja.
  4. Slå i smeten och grädda ca 20 minuter i 175 graders ugn. Kontrollera med sticka, kakan ska vara lite kladdig i mitten.
  5. Låt brownien kallna i rumstemperatur, skär i bitar och servera med chokladsåsen på.
  6. Chokladsås Koka upp grädden rör ned socker och den hackade chokladen. Rör till all choklad smält och du har en slät sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.