Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carins chevrégratinerade kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En supergod komposition där man bara anar chevrén i sällskap med allt annat gott! Jag blandade olika coctailtomatsorter som jag själv drivit upp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filéerna med salt, vitpeppar och bryn dem runt om i smöret blandat med olivoljan. Lägg dem sedan i en ugnsform.
  2. Skala och hacka löken. Bryn den lätt i panna efter kycklingdelarna.
  3. Hacka tomaterna och basilikabladen och blanda dem i en skål tillsammans med den frästa löken. Häll över crème fraiche och grädde. Krydda med svartpeppar och extra hot peppersauce. Rör om.
  4. Skiva chevrén och ta bort ytterhöljet. Lägg en bit på varje kycklingfilé. Häll över tomat/lök/basilika-blandningen.
  5. Gratinera i 30 minuter i 225 graders ugn. Servera med kokt potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.