- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En supergod komposition där man bara anar chevrén i sällskap med allt annat gott! Jag blandade olika coctailtomatsorter som jag själv drivit upp.
Instruktioner
- Krydda filéerna med salt, vitpeppar och bryn dem runt om i smöret blandat med olivoljan. Lägg dem sedan i en ugnsform.
- Skala och hacka löken. Bryn den lätt i panna efter kycklingdelarna.
- Hacka tomaterna och basilikabladen och blanda dem i en skål tillsammans med den frästa löken. Häll över crème fraiche och grädde. Krydda med svartpeppar och extra hot peppersauce. Rör om.
- Skiva chevrén och ta bort ytterhöljet. Lägg en bit på varje kycklingfilé. Häll över tomat/lök/basilika-blandningen.
- Gratinera i 30 minuter i 225 graders ugn. Servera med kokt potatis och en sallad.
Publicerat den
12 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar