Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Catharinas fudge

 
  • Serverar: 1-10 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Det är en rätt stor sats och det är tur för den är ljuvlig!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt utom nötter, vaniljsocker och smör i en kastrull och koka sakta i ca 35 min. Gör kulprovet, det ska gå att rulla till en liten kula. Häll över i en bunke och vispa med elvisp tills smeten är fluffig och svalnat. Häll upp smeten på smord plåt och skär den i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.