Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjon- och auberginesås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel och snabb sås som är god till grillat kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla champinjonerna och auberginen i bitar. Det behöver inte vara så stora bitar eftersom det sjunker ihop efteråt.
  2. Stek bitarna i en kastrull tills allt har sjunkit ihop, rör ofta. Tillsätt mjölken och mjölet och rör om. Häll några droppar soya och krydda efter tycke och smak!
  3. Rör lite då och då så att det inte bränns fast i botten. Låt småputtra någon minut till.
  4. Servera tillsammans med kött, potatis/ris och en god sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.