Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjon- och persiljestuvning

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Väldigt god och smakrik, enkel och snabb att göra! Servera till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan medan du sköljer och hackar champinjonerna. Stek i oljan medan du skalar och hackar lökarna. Stek tills löken blivit någorlunda karamelliserad. Häll i margarinet, persiljan, salta och peppra. Stek någon minut, tillsätt crème fraiche, soja och ytterligare salt och peppar. Låt koka nån minut. Blir röran väldigt "torr" kan du tillsätta vatten.
  2. Färdig att servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.