Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken California

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tacokryddad kyckling blir här en allt-i-ett-rätt som serveras på en bädd av majs, grön chili, svarta bönor och pintobönor. En härlig måltid med hetta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en stor stekpanna på medelvärme. Gnid in kycklingen med tacokrydda och bryn kycklingdelarna åtta-tio minuter runtom.
  2. Häll buljongen i stekpannan, sänk värmen och lägg på locket. Låt sjuda cirka 15 minuter tills kycklingen är genomkokt.
  3. Ta upp kycklingen med en hålslev och lägg över den i en skål. Håll den varm.
  4. Lägg soppa, majs, lök, paprika, chili och bönor i stekpannan. Koka upp och sjud tre-fyra minuter under omrörning tills allt blivit genomvarmt.
  5. Fördela bönsåsen i fyra djupa tallrikar. Lägg på kycklingen och strö över salladslöken. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.