Tacokryddad kyckling blir här en allt-i-ett-rätt som serveras på en bädd av majs, grön chili, svarta bönor och pintobönor. En härlig måltid med hetta.
Instruktioner
- Hetta upp oljan i en stor stekpanna på medelvärme. Gnid in kycklingen med tacokrydda och bryn kycklingdelarna åtta-tio minuter runtom.
- Häll buljongen i stekpannan, sänk värmen och lägg på locket. Låt sjuda cirka 15 minuter tills kycklingen är genomkokt.
- Ta upp kycklingen med en hålslev och lägg över den i en skål. Håll den varm.
- Lägg soppa, majs, lök, paprika, chili och bönor i stekpannan. Koka upp och sjud tre-fyra minuter under omrörning tills allt blivit genomvarmt.
- Fördela bönsåsen i fyra djupa tallrikar. Lägg på kycklingen och strö över salladslöken. Servera genast.
Publicerat den
20 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar