Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken casserole

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Från min receptsamling. Vet inte var det kommer från men gott är det. Perfekt när man är många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225-250 grader.
  2. Peppra och stek kycklingarna i sitt eget fett tills de fått färg, 45-60 minuter.
  3. Stek baconskivorna i torr panna, låt rinna av och skär i bitar.
  4. Bena ur kycklingarna och häll bort fettet från pannan.
  5. Lätt tillbaka kycklingen i pannan tillsammans med baconet.
  6. Blanda ihop soppan, gräddfile, ketchupen och den mosade osten i en bunke.
  7. Häll massan över kycklingen och baconet.
  8. Låt stå i ugnen 30-40 minuter.
  9. Servera med ris eller nudlar och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.