Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken nuggets med bulgur

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En favorit hemma, med fräsch panering av sesamfrön i stället för ströbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgurn enligt anvisningen på paketet (10-15 minuter). Blanda ner sultanrussin och smaka av med salt och vitpeppar.
  2. Skär kycklingen i lagom stora bitar och strö på salt och vitpeppar. Vänd kycklingbitarna i en tallrik med lätt uppvispat ägg och sedan i sesamfrön. Stek kycklingbitarna i lite rapsolja på medelvärme ca 7 minuter på var sida.
  3. Skala och hyvla morötterna på längden. Hyvla gurkan på längden.
  4. Servera kycklingen med bulgur, grönsaksstrimlor och sweet chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.