Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiligratinerad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb och lättlagad rätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort ben på kasslern. Skär den i tunna skivor. Lägg dem i en ugnsform. Vispa grädden till tjockflytande skum. Tillsätt chilisåsen, salladskryddan , mjölet och ev konjaken. Bred alltsammans över kasslern. Gratinera (250 grader) i 10- 15 minuter. Bjud på pressad potatis eller ris och grönsallad med gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.