Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiligryta med kotlett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Börnorna gör denna gryta extra matig och det kan räcka med att servera bröd till. Men även ris eller pasta är gott till grytan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kotletten i mindre bitar. Hacka lök och vitlök. Bryn köttbitarna i smör i en kastrull. Tillsätt lökhacket som får puttra med tills det mjuknat. Tillsätt strimlad pepparfrukt (utan kärnor och mellanväggar om du inte vill ha det så starkt), krossade tomater, tärnad paprika, buljong och kryddor.
  2. Späd eventuellt med mer buljong och låt puttra till en mustig röra. Skölj bönorna och låt dem rinna av i ett durkslag. Tillsätt bönorna och smaka av med mera kryddor. Rör ner hackad persilja.
  3. Servera med bara bröd eller komplettera med kokt ris eller kokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.