Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiliräkor med grönsaksris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riset får jättefin smak av hummerfonden. Väljer du svarta bönor kokar du dem själv i förväg, ta annars röda kidneybönor på burk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i hummerfond och 5 dl vatten. Skala och hacka den gula löken och vitlöken. Fräs all lök, saffran och grönsaker i smöret i en gryta.
  2. Blanda ner bönorna och det kokta riset. Smaksätt med salt, rivet limeskal och limesaft. Skala räkorna och fräs dem i smöret. Servera dem heta till riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.